Uit eigen streek

Een aantal van de biologische producten welke onze winkel bevoorraden zijn afkomstig van biologische collega-boeren uit de streek.

Doordat deze producten uit de buurt komen, kunt u zelf achterhalen waar het product precies vandaan komt en wie de producent is. Hiermee is de kringloop rond en is de lijn van producent naar consument kort en duidelijk traceerbaar. Dat is voor u als consument zeer belangrijk.
De afstand van land tot klant is bij veel van onze producten kort en dus LOKAAL!

Buiten onze eigen productie van biologische varkens, biologische runderen en eieren, betrekken we biologische runderen van biologische boerderij de genneper Hoeve uit Eindhoven of van Biologische boerderij Van Zelderen uit de Rips, de biologische lammeren van Biologische boerderij Manders uit Milheeze en de biologische kip komt van Kemper Kip uit Uden.

In onze, op dit moment, webwinkel verkopen wij rauwmelkse biologische geitenkaas van biologisch-dynamische geitenboerderij De Saanenhof uit Heeze. Bij tekort aan eigen biologische eieren betrekken wij die van Devo-Ei uit Deurne.
Enkele andere biologische streekproducten uit de regio zijn: biologische appel-perensap van boerderij Hans Levels uit Meijel.

© 2020 - 2024 Sumiran | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel