sumiran op facebook

Privacy policy

Sumiran is het er aan gelegen om de privacy en zekerheid van de bezoekers aan de website te beschermen en te waarborgen. Het doel van deze privacy policy is het informeren welke gegevens eventueel worden verzameld bij het bezoeken van de website, wat er wordt gedaan met deze gegevens en dat deze gegevens niet ter beschikking worden gesteld aan derden. Tevens om te informeren dat alle, door bezoekers ter beschikking gestelde informatie, op verzoek uit onze bestanden worden verwijderd.

Vergaren van informatie

Wanneer u onze site bezoekt kan het voorkomen dat wij persoonsgegevens van u vragen (b.v. uw voor- en achternaam, postadres, woonplaats, straat, postcode, telefoonnummer, emailadres, etc.). Deze informatie stelt ons in staat om alles administratief op orde te houden, klantenservice te verlenen en u op de hoogte te houden van eventuele aanbiedingen. Het staat u vrij ons deze informatie te verschaffen. Indien u deze informatie niet aan ons wilt vrijgeven, vul dan de daarvoor aanwezige formulieren op onze website niet in. Het is ook mogelijk dat wij niet-persoonlijke informatie vergaren indien u onze website bezoekt (b.v.: ip-address, browser type, domeinnaam, etc.) Deze informatie wordt verzameld om ons meer inzicht te geven over het gebruik van onze site, waarbij deze informatie wordt geanalyseerd om verbeteringen in het gebruik van onze website aan te kunnen brengen.

Het gebruik van Informatie

Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het kunnen geven van een goed advies, het analyseren van trends en ontwikkelingen, het verbeteren van het functioneren van onze site en het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe diensten.

Aanpassingen op deze policy

Deze privacy policy is effectief vanaf 1 juni 2005. Zodra wij besluiten om aanpassingen in deze policy aan te brengen brengen wij u door een bericht op onze site hiervan op de hoogte.

Links van derden

Deze site kan links bevatten naar een andere website die beheerd wordt door een derde partij en waar wij absoluut geen controle over hebben. De gegevens die u eventueel verstuurt op deze site's staan onder de privacy policies van die betreffende sites. Ons advies is: Alvorens u een formulier invult en verstuurd op één van deze websites, dient u zich er eerst van te vergewissen wat er met die informatie gebeurt. Het feit dat er een link op onze pagina staat naar een andere site betekent niet dat wij het automatisch eens zijn met de gehele inhoud van de betreffende sites!

Vragen en/of opmerkingen u kunt deze kenbaar maken via onderstaand formulier:

Naam *
Telefoon
E-mailadres *
Bericht *
Tel op * zes plus twee =
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

terug naar boven