sumiran op facebook

Boerderijwinkel Sumiran (al 18 jaar 'n vertrouwd adres)

Winkel mei 2015 Elke vrijdag en zaterdag VERS gebakken desem brood, stokbroden, broodjes, koekjes, appelgebak (verse appelen), bokkenpootjes, saucijzen-en worstenbroodjes, spinazieflapjes, mini-pizzaatjes.

Openingstijden

Vrijdag : van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag: van 10.00 tot 16.00 uur


PRODUCTEN

 

 • Biologisch Varkensvlees (in Brabant geproduceerd en verwerkt)
  Biologisch Rundvlees (in Brabant geproduceerd en verwerkt)
 • Biologisch Kippenvlees (in Brabant en Gelderland geproduceerd en verwerkt)
 • Biologisch Lamsvlees (in Brabant geproduceerd en verwerkt)
 • Biologische Vleeswaren
 • Biologisch Brood,
 • Biologische Eieren
 • Biologische Appels
 • Biologische Aardappelen
 • Biologische Groenten (op bestelling)
 • Biologische Soepen (uit eigen keuken)

 

Ons vlees is per 2 stuks, 250, 350 of 500 gram, vacuümverpakt en diepgevroren te verkrijgen. Het vacuüm verpakken is de beste garantie om de kwaliteit van het vlees langdurig en optimaal te waarborgen.

Een aanrader is de biologische gerookte rauwe ham, die net als de, coburgerham, bacon, spek en rookvlees nostalgisch en puur ambachtelijk op beukenhout in een ouderwetse rookkast op de boerderij gerookt wordt. Ouderwets lekker!! Daarnaast maken wij in eigen productie nog de volgende vleeswaren: achterham, schouderham, gebraden fricandeau, kiprollade, Zeeuws spek gedroogd spek en gebraden runderrosbief.
Naast het vleesassortiment verkopen wij verschillende biologische producten uit de regio. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de boer weten wij precies waar het product vandaan komt en op welke wijze het geproduceerd wordt.

Aanvullend op ons assortiment verkopen we versgebrande koffiebonen of gemalen koffie van het Wasven uit Eindhoven. Hoe leuk is dat, een kleine ambachtelijke biologische koffiebranderij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun dagbesteding hebben.
Daarnaast overheerlijke vers bereide rauwmelkse geitenkaas van biologische boerderij Saanenhof uit Heeze.
Biologische Rauwmelkse boerenkazen van de familieboerderij EKO de Eerste. Dat is de eerste boerderij die zich na 1942 toen de Noordoostpolder werd drooggelegd op het gedeelte van de vroegere Zuiderzee in Marknesse gevestigd heeft.

Verschillende soorten thee, jam, stroop, pindakaas (zonder toegevoegde suikers), versgeperste sappen zonder toevoegingen,
diverse choladesoorten, mayonaise, sausjes, rijst, pasta's en tapaz-lekkernijen.
Naast aardappelen, uien, appelen en knoflook bieden we ook iedere week een klein assortiment groenten aan.
Heeft u interesse in een groter assortiment groente dan is er in de winkel een folder beschikbaar van
Hofweb winkel uit Biddinghuizen waar u online groenten, fruit en zuivel kunt bestellen en die dat iedere vrijdag bij ons bezorgen,

U kunt dan uw bestelde boodschappen gedurende onze openingstijden bij ons afhalen.

In onze ambachtelijke biologische bakkerij kun je onze Bakker Wim live zien bakken. We maken overheerlijke desembroden, Spelt, Volkorentarwe, Mais (tarwe), Roggebroden, diverse broodjes, versgemaakte pesto (uit eigen keuken) stokbroden, foccacia's en croissantjes.

En niet te vergeten allerlei soorten koekjes, overheerlijke appelgebak, appelflappen, mini-pizzaatjes, worsten- en saucijzenbroodjes.

Zo gauw het weer het toe laat kunt u op ons terras genieten van een versgezet kopje koffie of thee, een sapje en als het zomer wordt een ijsje.


Betalen met PIN is mogelijk.

 

terug naar boven